Путін розповів, чи продовжить Медведчук участь у переговорах щодо звільнення заручників

 

Проблема звільнення українських полонених, які знаходяться в ув’язненні на території Росії, повинна “вирішуватися в комплексі, з урахуванням вирішення долі росіян, які перебувають в такому ж положенні на території України”.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на питання українського журналіста під час прямої лінії, передають російські ЗМІ.

У глави Кремля запитали, чи продовжить глава політради партії “Опозиційна платформа — За життя” Віктор Медведчук свою участь у переговорах із Кремлем щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Путін відповів, що ці “питання ніколи не зникали з поля зору, особливо людей, які опинилися в такій скрутній ситуації, коли вони перебувають у в’язниці”.

“Медведчук нещодавно порушував питання про звільнення моряків, затриманих у Керченській протоці та інших в’язнів. Питання подібного роду мають вирішуватися у комплексі. Але перш ніж вирішувати ці питання, треба подумати про те, як буде вирішена доля тих людей, які нам не байдужі, зокрема російських громадян, які перебувають в аналогічній ситуації в Україні”, — повідомив президент РФ.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці травня в АП сказали, що Медведчук не представлятиме Україну на переговорах з РФ.

Читайте також:
Медведчук купив канал ZIK. Кіпіані закриває програму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна