Медведчук не представлятиме Україну на переговорах з РФ, – АП

 

Глава адміністрації арезидента України Андрій Богдан заявив, що Віктор Медведчук не представлятиме Україну на перемовинах з Росією. Богдан каже, що не вважає проросійського політика “можливим помічником” у налагодженні контактів з Росією.

Про це в понеділок, 24 травня, інформують у прес-службі АП.

«Ми не бачимо його перемовником із нашого боку. Якщо Росія бачить його зі свого – це їхній вибір», – цитує сайт адміністрації заяву Богдана в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Богдан також уточнив, що ні Зеленський, ні він сам особисто не знайомі з Медведчуком.

«Ні Володимир Зеленський, ні я, ні будь-хто з членів нашої команди з ним не знайомий і ніколи не спілкувався. І до сьогодні», – запевнив він.

У прес-службі нардепа Нестора Шуфрича сказали, що “розчаровані такою заявою”.

“Я з ним ще не обговорював, але, знаючи його більше 20 років, впевнений, що він буде продовжувати це робити (вести переговори – “Н”), якщо не завдяки, то всупереч“, – цитує слова Шуфрича його прес-служба.

Як інформувала “Новинарня“, СБУ відхрестилася від співпраці з Медведчуком щодо звільнення заручників.

Читайте також:
Медведчук заявив про підтримку Зеленського, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна