Зеленський призначив представників України у підгрупах ТКГ

 

Президент Володимир Зеленський затвердив представників України у робочих підгрупах Тристоронньої контактної групи з питань урегулювання ситуації на Сході України.

Відповідний указ оприлюднено на сайті глави держави.

Зокрема, представляти Україну у робочій підгрупі ТКГ з безпекових питань уповноважено генерал-майора Богдана Бондаря, у підгрупі з соціально-економічних питань – колишнього заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Веремія.

Колишня омбудсманка Валерія Лутковська представлятиме Україну у підгрупі з гуманітарних питань, а колишній посол України у США Олександр Моцик — у підгрупі з політичних питань.

Кабінету міністрів доручено забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із забезпеченням представництва України у Тристоронній контактній групі.

В указі зазначається, що його метою є забезпечення представництва України у Тристоронній контактній групі для досягнення цілей мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Як повідомляла “Новинарня“, 3 червня Зеленський уповноважив президента України у 1994-2005 роках Леоніда Кучму представляти Україну у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях.

Читайте також:
“Не стріляти у відповідь”: мирні ініціативи Зеленського на ТКГ зустріли схвальну реакцію ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.