Творчість гурту Ляпіс-98 ℗

 

Родоначальники жанру радикальний шансон і космічний цирк аутсайдерів Оркестр.
Під управлінням Сергія Михалка гурт Ляпіс-98 у березні влаштує концерт в Гаражі

Є артисти, які абсолютно не потребують представлення. Ортодоксальний, такий, що не має аналогів у світі оркестр родоначальників р-р-радикального шансону “ЛЯПІС 98” не лише входить в їх авангард, але і є кращим з кращих!

Трохи про групу Ляпіс-98

“Ляпіс 98” – рок-група, проект Сергія Михалка. Створення колективу планувалося ще в 2010 році, проте він був утворений тільки 14 квітня 2016 року учасниками групи “Brutto” і колишніми учасниками групи “Ляпіс Трубецький”. Музиканти виконують старі хіти “Ляпісу Трубецького” 1990-х і початку 2000-х років. Перші виступи групи відбулося 21 квітня 2016 року. Спеціально для проекту була записана нова пісня під назвою “Брежнєв”, на неї також був знятий відеокліп.

У 2014 році головна група Білорусі на чолі з Сергієм Михалком оголосила про розпад.

Здавалося б, про часи, коли усі ми збиралися на магічних концертах, співали, рухалися і дихали, як одно, залишилося тільки згадувати. Але ні! Сергій Михалок не готовий так просто відпустити той неймовірний стан і атмосферу.

“Ляпис-98” – це барабани Денис Шуров, бас Денис Стурченко, тромбон Іван Галушко, труба Владислав Сенкевич і гітара Павло Третяк.

Кожен їх концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій – це треба бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, прекрасний настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівливого і привабливого безумства нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на усі часи, і підспівують їх тисячні зали у будь-якій точці світу! “Ляпіс” актуальний завжди і скрізь!

Придбати квитки на концерт

Придбати квитки можна на сайті ticketsbox.com. Сам концерт пройде на ВДНХ https://lyapis-98-i-sergej-mihalok.ticketsbox.com в Києві. Це чудова нагода не тільки добре провести час, але і стати частиною справжнього мистецтва. Не говорячи про звучання улюблених пісень. Не пропускайте такої нагоди, адже живий звук, позитивний заряд емоцій просто гарантований. На творчості Сергія Михалка виросло не одне покоління.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.