У будівлі АП можуть зробити музей державності, – Богдан

 

Глава адміністрації президента Андрій Богдан підтвердив наміри команди Володимира Зеленського про переїзд з Банкової, де натомість можуть зробити музей державності України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу “Україна”.

“Ми плануємо переїзд в інше приміщення, і там будуть скляні стіни, open space, будуть робочі групи, і там буде відкрита для спілкування територія, куди зможе зайти простий українець, в якусь частину, і побачити, що там не якісь небожителі, а прості українські громадяни, яких народ взяв на роботу тимчасово”, — сказав він.

Щодо будівлі на Банковій команда нового президента має два варіанти — продаж або перетворення на музей державності України.

Як відомо, раніше йшлося про можливий переїзд АП Зеленського в Український дім, в офіс під “вертолітним майданчиком Януковича” тощо.

Читайте також:
“Це популізм!” Переїзд АП з Банкової коштуватиме десятки мільйонів доларів, – Шимків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна