На Одещині затримали на хабарі заступника військкома

 

В Одесі співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному отриманні хабарів заступника військового комісара одного з районних військкоматів Одеської області.

Про це в суботу, 15 червня, повідомив пресцентр СБУ.

Правоохоронці встановили, що офіцер зміг налагодити механізм одержання хабарів від призовників за видачу довідки про непридатність до проходження військової служби нібито за станом здоров’я.

“Правоохоронці затримали зловмисника поблизу військкомату під час одержання чергового хабара у розмірі тисяча доларів США“, – повідомили в Службі.

В даний час СБУ вирішує питання про оголошення підозрюваному підозру за скоєння злочину по ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України. Тривають слідчі дії по встановленню інших осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності.

Читайте також:
Новий вид хабарів у військкоматах – за виключення демобілізованих із резерву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна