Націоналісти представили першу п’ятірку виборчого списку

 

У Києві у п’ятницю, 14 червня, представили першу п’ятірку людей, які поведуть об’єднані сили націоналістів на вибори до Верховної Ради.

Перший номером є лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, який на прес-конференції озвучив імена інших представників списку, передає “Укрінформ”.

“Я вважаю, що той список, який ми ухвалили на з’їзді, є найкращим списком достойних людей, патріотів, які повинні бути в українському парламенті. Сьогодні ми вам представляємо першу п’ятірку, але можу сказати, що увесь список — це є відображення цієї п’ятірки”, — сказав Тягнибок.

Другим номером у списку є лідер “Національного корпусу” Андрій Білецький, третій — командир “Української добровольчої армії” Дмитро Ярош, четвертий — голова “Правого сектору” Андрій Тарасенко, п’ятий – віце-спікер Верховної Ради України VII скликання, голова секретаріату ВО “Свобода” Руслан Кошулинський.

За словами Тягнибока, шостим номером є народний артист України Богдан Бенюк, усіх інших ВО “Свобода” обіцяє назвати найближчим часом.

Політик зазначив, що цей список був затверджений під час 42-го з’їзду ВО “Свобода”.

Нагадаємо, ВО “Свобода”, “Національний Корпус”, “Правий сектор”, “Українська добровольча армія“, ОУН та Конгрес українських націоналістів ідуть на вибори до Верховної Ради спільним списком. До списку не взяли представників руху “СІЧ”, які досі входили до об’єднання.

Читайте також:
“Свобода” на вибори об’єдналася з “Нацкорпусом” та “Правим сектором”. СПИСОК

Українські націоналісти створили єдиний Провід

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна