Білецький каже, що його хочуть підірвати. СБУ перевірить

 

У СБУ сказали, що розпочали перевірку за оприлюдненою у ЗМІ заявою заступника секретаря РНБОУ Сергія Кривоноса щодо інформації про ймовірну спробу підриву або імітації підриву автомобіля, на якому їздить позафракційний нардеп, лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в суботу, 29 березня, інформує прес-центр СБУ.

“З метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин, викладених у заяві С.Кривоноса, Служба безпеки України запропонувала народному депутату України Андрію Білецькому надати пояснення щодо оприлюдненої у ЗМІ інформації”, – йдеться у повідомленні спецслужби.

Відзначимо, що заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Сергій Кривонос 29 березня в ефірі кількох українських телеканалів повідомив, що авто, на якому їздить позафракційний нардеп, лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький, можуть спробувати підірвати або зімітувати підрив.

“Наявна перевірена інформація, що є намагання зробити провокацію: підірвати або зробити імітацію підриву автобуса, на якому їздить Андрій Білецький. Це може спровокувати продовження розхитування ситуації у країні. Хотів би попередити про цю ситуацію, і щоб громадяни розуміли”, – сказав Кривонос.

Він зазначив, що поки не може сказати, де це мало статися.

“Є інформація про факт намагань створення провокації… Ці провокації можуть дати поштовх до загального звинувачення і розхитування ситуації”, – додав заступник секретаря РНБО.

Як інформувала “Новинарня“, звернення “Нацкорпусу” на Банковій прийняв спецназівець Кривонос.

Читайте також:
“Підлі щури будуть покарані”. Полковник Кривонос із ССО став заступником секретаря Радбезу. 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна