Звернення “Нацкорпусу” на Банковій прийняв спецназівець Кривонос

 

Звернення від “Національного корпусу” після нинішніх подій на Банковій приймав нещодавно призначений заступником секретаря РНБО Сергій Кривонос.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в суботу, 23 березня, написав Кривонос на сторінці у соцмережі Facebook.

“Такі звернення у найкоротший термін будуть передані особисто Президенту. Готовий і надалі відкрито спілкуватись та працювати щодо питання “Укроборонпрому”, – написав Кривонос.

Також заступник секретаря РНБО зауважив, що в державі недостатньо налагоджений механізм щодо соціальних пільг та гарантій для ветеранів, інвалідів, родин загиблих та зниклих безвісти учасників АТО (ООС).

“Звертаюсь з цього приводу до Прем‘єр-міністра України Володимира Гройсмана з великим проханням відреагувати на ситуацію, що склалась навколо родин та ветеранів АТО (ООС)”, – додав Кривонос.

Як інформувала “Новинарня“,  Полковник Кривонос із ССО став заступником секретаря Радбезу.

Читайте також:
Полковник ЗСУ Сергій Кривонос знімає свою кандидатуру з президентських виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна