Ярош балотуватиметься до ВР від “Свободи”

 

Народний депутат, колишній лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош заявив, що буде балотуватися до Верховної Ради на дострокових парламентських виборах від партії “Свобода”, адже вважає, що саме ця партія має стати майданчиком для єдиного націоналістичного списку.

Про це Ярош повідомив у понеділок, 3 червня, на своїй сторінці у Facebook.

“Націоналісти обов’язково мають бути представлені у Верховній Раді і мати там потужну фракцію. Досягнути цього націоналісти можуть тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах. Наскільки я знаю, процес об’єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і українці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів”, – написав нардеп.

Він додав, що підтримує націоналістичний об’єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах по списку об’єднаних націоналістів.

Як повідомляла “Новинарня“, Служба безпеки України оголосила в розшук російського слідчого Артура Найманова, причетного до фальсифікації кримінальних справ проти колишнього очільника уряду України Арсенія Яценюка, лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського, позафракційного депутата Верховної Ради, екс-лідера партії “Правий сектор” Дмитра Яроша і координатора націоналістичної організації “С14” Сергія Мазура.

Читайте також:
Ярош заявив про виведення підрозділів УДА з фронту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна