У ЗСУ формують новий танковий батальйон

 

На Чернігівщині формують новий окремий танковий батальйон.

Про це повідомляНовють у прес-службі оперативного командування “Північ”.

“12 окремий танковий батальйон оперативного командування “Північ” буде сформований у селі Гончарівське Чернігівського району. Нова військова частина не входитиме до складу 1-ї окремої танкової Сіверської бригади і буде повністю самостійним підрозділом”, – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз військовий підрозділ отримує бойову техніку, озброєння, матеріальні запаси. Особовий склад формуватиметься виключно військовослужбовцями-контрактниками.

“Командування 12 окремого танкового батальйону готове прийняти у свої підрозділи військовослужбовців військової служби за контрактом, а також призвати тих, хто готовий укласти контракт на проходження військової служби”, – зазначається у повідомленні ОК “Північ”.

Як інформувала “Новинарня“, в Україні з’явилася броньована машина для ремонту танків у польових умовах.

Читайте також:
“Командир Алла”. В ОК “Південь” чоловік і дружина служать в екіпажі одного танка. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна