Обстріл Станиці Луганської: ОСи знову відклали розведення військ, незважаючи на Мінськ

 

Штаб Об’єднаних сил заявив про чергове відтермінування розведення військ на ділянці біля Станиці Луганської, з огляду на обстріл з боку бойовиків напередодні.

Про це в неділю, 9 червня, повідомив прес-центр ООС.

“8 червня, з 20:55 по 21:35 збройні формування Російської Федерації з напрямку населеного пункту Миколаївка вкотре здійснили обстріл населеного пункту Станиця Луганська зі стрілецької зброї.
Зазначений факт в черговий раз демонструє небажання збройних формувань Російської Федерації та окупаційної адміністрації дотримуватися Мінських домовленостей щодо розведення сил і засобів на зазначеній ділянці місцевості, яке було сплановано на 16 червня 2019 року. Зокрема, Мінськими домовленостями визначено, що розведення сил і засобів може бути здійснено лише після дотримання режиму тиші та його фіксації СММ ОБСЄ протягом семи діб”, – сказано в повідомленні.

“Ураховуючи зазначене, датою наступного розведення сил і засобів на ділянці №1 «Станиця Луганська» може бути 17 червня 2019 року, лише за умов збереження режиму “тиші” до зазначеного терміну”, – наголосили у штабі ООС.

Нагадаємо, на першому засіданні ТКГ в Мінську після зміни президента України домовилися про режим тиші для Станиці Луганської.

Читайте також:
На фронті – 22 обстріли, один боєць ЗСУ зазнав травм

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна