Артобстріл “Азову” на Світлодарській дузі: зросла кількість поранених військовослужбовців

 

Внаслідок ворожих обстрілів позицій “Азову” двоє військовослужбовців загинули, ще четверо отримали поранення, сім військовослужбовців зазнали бойових травм.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру Об’єднаних сил.

Зазначаєтья, що від початку доби ворог 12 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм, а також із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули, ще четверо отримали поранення, сім військовослужбовців зазнали бойових травм. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються”, – йдеться у повідомленні.

Надвечір прес-центр ОС також інформував, що станом на 16.00 до шпиталю поступили ще троє військовослужбовців, постраждалих унаслідок нічного обстрілу позицій об’єднаних сил поблизу Новолуганська. Таким чином кількість поранених зросла до 11 осіб.

Як інформувала “Новинарня“, вночі у п’ятницю, 7 червня, внаслідок прицільного артилерійського обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій спецпідрозділу “Азов” поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі загинули двоє бійців — Дмитро Пругло (“Круглий”) і Максим Олексюк (“Максон”).

Читайте також:
Порошенко закликав українську розвідку проконсультувати Зеленського. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна