“Ще рано робити висновки”: Супрун відповіла на закиди Зеленського

 

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун висловила сподівання, що президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.

Про це вона сказала під час брифінгу у Кабміні, коментуючи висловлювання Зеленського щодо неї в ефірі телеканалу “1+1”.

“Я ще не маю висновків, якою є людиною чи президентом Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюсь, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, якою є наша робота”, – сказала Супрун.

Також очільниця МОЗ сподівається, що Зеленський не називатиме її іменами, які є “образливими та непрофесійними”.

Також, на її думку, через те, що Зеленський так пожартував про неї, “йому стало неприємно, і тому він так нервово посміявся”.

Як інформувала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський заявив, що до в.о. міністра охорони здоров’яУляни Супрун українці ставляться по-різному, і подякував Богові, що в нього самого інший лікар.

Відповідаючи на питання, якби у нього була можливість формувати уряд, то кого би він залишив і хто з чинних міністрів йому подобається, Зеленський сказав: “Це провокація, а не питання. Чесно кажучи, я їх не знаю дуже близько. Це не моя команда, ми не пройшли якийсь тривалий час роботи. Я впевнений, що там є професіонали, тому уряд і залишається зараз працювати. Думаю, що за ці 2 місяці до нових виборів і до створення нового уряду ми познайомимося ближче, і я зрозумію, хто з них спроможний зробити щось нове для України. Бо тут треба не кроки (робити, – “Н”), тут – стрибки”.

Журналіст попросив президента озвучити свою думку щодо деяких посадовців.

“Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський.

Читайте також:
Коломойський “призначив” нового міністра охорони здоров’я. Хто замість Уляни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна