Порада поліцейському генералу Ценову, який з Київщини попросився в “найтяжчу точку держави”

Ігор Меделян
журналіст, військовий кореспондент

(FB)

Після вбивства дитини підлеглими головний міліціонер Київщини генерал Дмитро Ценов подав у відставку і попросив направити його у “найтяжчу точку нашої держави, а саме у місця проведення ООС“.

Але. На Донбасі поліція НЕ задіяна до бойових дій. Вона виконує правоохоронні функції, максимум стоїть на тилових блокпостах типу Бахмута чи Констахи, інколи викриває схрони зі зброєю.

Ценов пішов з посади, але залишився при званні. Всі вірять в те, що генерал поліції буде перевіряти машини на блокпості? Ха)

В мене є порада, якщо вже пан генерал так рветься воювати: він може звільнитися з органів МВС і підписати контракт із ЗСУ. От тоді ООС може стати для нього дійсно “найтяжчою точкою держави”, а інакше – це буде відпочинок від суєти і проблем.

Ну і звісно, УБДешечку заробить у будь-якому разі, якщо ще не має.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна