Першу зустріч у “нормандському форматі” плануємо в липні, – Данилюк

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що зустріч лідерів країн-учасників “нормандського формату” щодо врегулювання ситуації на Донбасі може відбутися в середині липня.

Про це повідомляє “Український тиждень”.

“Сьогодні відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського з міністрами закордонних справ Франції і Німеччини, де 90% часу було відведено на обговорення Мінського процесу. Такий активний діалог ми будемо продовжувати і готуватися до зустрічі в “нормандському форматі”. Це може відбутися десь у середині липня, такий є план”, – зауважив він.

За його словами, найближчим часом буде призначений персональний склад представників від України в Тристоронній контактній групі.

Відзначимо, що сьогодні після наради РНБО, яку присвятили енергетичному сектору, Данилюк заявив, що наступне повноцінне засідання РНБО буде присвячене темі Донбасу.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський провів перше засідання РНБО.

Читайте також:
“Оживити Мінськ”. Про що говорив Зеленський з міністрами Франції та Німеччини на Банковій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна