“Когда твоя Неня стоит на коленях…” Актор Зеленський візьме участь у новому випуску “Кварталу”

 

Володимир Зеленський візьме участь як актор у черговому випуску програми “Вечірній Квартал”, яка вийде на каналі “1+1” вже після інавгурації президента Зеленського (у суботу, 25 травня).

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в прес-релізі, поширеному піар-службою “Кварталу 95”.

Зйомки чергового випуску “Кварталу” відбувалися в Туреччині наприкінці квітня, коли президент-елект із родиною літав у Бодрум паралельно з гастролями там колег-коміків.

В анонсі сказано: “…Сам же Володимир Зеленський хоч і буде відсутній на сцені, але в одній із мініатюр все-таки візьме участь. Актори подзвонять йому по скайпу, і під час розмови Зеленський дасть їм останні настанови. Серед них буде фраза: «Шутите свободно и обо мне тоже! Старайтесь, чтобы потом не сказали, что при Зеленском было лучше»“.

“У фіналі хлопці за традицією виконають зворушливу пісню, проте цього разу вони присвятить її своєму другові, якому довелося залишити рідний колектив. «Мы могли бы смешить со сцены и снимать смешное кино. Но когда твоя Неня стоит на коленях… Это уже не смешно…»“, – зазначено в матеріалі піар-служби.

Щодо інших політичних моментів у новому шоу, то “кварталівці” обіцяють у жартівливій формі показати уявну реакцію різних політиків на інавгурацію свого лідера.

“Багато глядачів ставлять питання, чи будуть у «Кварталі» продовжувати жартувати про політику і зокрема, про самого Володимира Зеленського. Судячи з нового випуску, відповідь ствердна, і хлопці, як і раніше, показуватимуть номери на нагальні політичні теми. Так, в одному з них хлопці уявлять, якою була реакція відомих політиків на прихід до влади Зеленського. Серед героїв – Андрій Парубій, Віталій Кличко, Надія Савченко”, – сказано в прес-релізі.

Також у шоу буде номер під назвою “Коронація гладкого генія”. У ньому актор Євген Кошовий виявить бажання взяти керівництво колективом на себе. “Тепер я відпускаю волосся, а ви все голите голови”, – буде одним із перших розпоряджень “Лисого”

Відбудеться представлення глядачам нових акторів студії. Ними стали Ігор Ласточкін, Юрій Ткач, а також ще один представник “Ліги сміху”, капітан команди “Стадіон Діброва” Володимир Мартинець.

З-поміж співаків у турецькому випуску “ВК” взяли участь групи “Антитіла”, “On I Ona” й Настя Каменських.

Читайте також:
“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна