Портнова допитали як свідка у справах Майдану

 

Слідчі Генеральної прокуратури України допитали колишнього заступника голови адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова. Його допитали в якості свідка у справах Майдану.

Про це пише “Інтерфакс-Україна” з посиланням на керівника управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка.

«Подзвонив вранці його адвокат слідчим і попросив про допит, оскільки у понеділок, (27 травня – дата, на яку Портнов викликався – ред.) його не буде в Україні», — розповів Горбатюк.

За його словами, слідчі погодилися і провели допит в середу.

«Це був попередній допит, будуть ще додаткові», — додав Горбатюк.

Портнов в телеграм-каналі також розповів про проведений допит.

«На допиті повідомив про роль голови Департаменту спеціальних розслідувань Горбатюка і керівництва Генеральної прокуратури у приховуванні масових вбивств на Майдані. Тепер у слідчих буде трохи більше роботи, — вони повинні слідчим шляхом перевірити зазначену інформацію, допитати своїх власних керівників і внести це все до реєстру досудових розслідувань», — повідомив він.

За словами Портнова, у Генпрокуратурі він пробув 3,5 години.

Як інформувала “Новинарня“, 19 травня колишній заступник глави адміністрації президента України, юрист Андрій Портнов, який після Євромайдану виїхав до Росії, а згодом— до Австрії, повернувся в Україну.

Читайте також:
НАБУ закрило кримінальне провадження про незаконне збагачення Портнова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна