Партію “Слуга народу” і її список на виборах очолить Разумков, – АП

 

Член команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков імовірно очолить партію “Слуга народу”, яка йде на дострокові парламентські вибори.

Як передає “Новинарня“, про це в кулуарах Верховної Ради в середу, 22 травня, у коментарях журналістам заявив новопризначений заступник глави адміністрації президента Руслан Рябошапка.

“Мені здається, що він (Разумков) буде лідером політичної сили”, – сказав Рябошапка.

Він висловив припущення, що політичний консультант команди Зеленського Разумков, можливо, очолить виборчий список “Слуги народу”.

Як відомо, із грудня 2017 року партію “Слуга народу” очолював бізнес-партнер Зеленського, керівник ТОВ “Квартал 95” Іван Баканов.
Сьогодні, 22 травня, указом президента він був призначений першим заступником голови СБУ – керівником управління по боротьбі з корупцією. Щоб прийти на цю посаду, він повинен був вийти з партії.

Відповідаючи на запитання, хто зараз очолює партію, Руслан Рябошапка зазначив: “Ну, мені здається, що до сьогодні чи до вчора мав очолювати Іван Геннадійович Баканов. Але оскільки в нього нова посада, то, я думаю, лідер зміниться”.

Нагадаємо, Дмитро Разумков починав політичну кар’єру розпочав в Партії регіонів. У 2006 році тоді ще 22-річний Дмитро входив до молодіжного крила партії – ГО “Молоді регіони”, був одним з облич організації та в коментарях ЗМІ виступав із проросійських позицій.

Читайте також:
Правозахисниця закликала вибачитися радника Зеленського Разумкова за сексистський вислів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна