Інвестори негативно відреагували на кадрові призначення Зеленського, – Dragon Capital

 

Інвестори негативно відреагували на перші призначення президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив президент Європейської бізнес асоціації, голова інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала на форумі “Відповідальність, довіру, інклюзивність: бачення реформ завтрашнього дня. Пропозиції громадянського суспільства”, організованому Реанімаційним пакетом реформ 22 травня.

“На жаль, інвестори – по реакціях на єврооблігації і на українську гривню – відреагували на ось ці перші призначення негативно. Перша реакція негативна. Ми дуже сподіваємося, що глава Адміністрації президента скерує свої зусилля у правильне русло. Але є певний скепсис щодо і його трек-рекорду, і його близькості до одного з олігархів у країні”, – сказав він.

Також Фіала звернув увагу на те, що раніше озвучені Зеленським імена радників із економічних реформ, а саме: екс-міністра економрозвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса і екс-глави Мінфіну Олександра Данилюка, не фігурують серед перших призначень.

За словами Фіали, він поки не бачить, хто в адміністрації президента буде відповідати за роботу з бізнесом або за економічну політику.

Читайте також:
Головою АП Зеленський призначив люстрованого Богдана.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна