Керівник УДО Гелетей подав рапорт про звільнення

 

Начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей заявив, що написав рапорт на звільнення.

Про це в середу, 22 травня, він повідомив про це у Facebook.

За його словами, він вирішив написати рапорт на звільнення після інавгурації, оскільки залишити свій підрозділ напередодні цієї важливої події було б безвідповідально.

“Особовий склад УДО України для мене – друга родина, ми пліч-о-пліч одними з перших у 2014 році були направлені на схід України для виконання завдань за призначенням”, – сказав Гелетей.

“Високопрофесійні дії нашого підрозділу народили у кремлівських пропагандистів міф про американський спецназ, який воює на боці України”, – додав він і подякував колегам за роботу.

Також він побажав своєму наступнику сил, мудрості й наснаги.

Нагадаємо, Валерій Гелетей був міністром оборони 3 липня — 14 жовтня 2014 року (при президенті Порошенку), начальником УДО 24 травня 2007 — 14 липня 2009 року (при президенті Ющенку), 2 березня — 3 липня 2014 року (при в.о. президента Турчинову), з 15 жовтня 2014 року (при президенті Порошенку).

Читайте також:
Держохорона запобігла 11 замахам на Порошенка тільки за минулий рік, – Гелетей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна