Гройсман подає у відставку

доповнено

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ухвалив рішення подати у відставку.

Як передає “Новинарня“, про це він сказав на брифінгу в Києві у понеділок, 20 травня.

“Я ухвалив для себе рішення подати у відставку одразу після проведення чергового засідання уряду в середу”, — сказав Гройсман.

За його словами, упродовж трьох років уряд не допустив жодної кризи, жодних проблем, які би загрожували нашій державності.

“Хочу також сказати про те, що сьогодні Україна у доброму стані, маємо валютні резерви понад 20 мільярдів доларів, маємо на єдиному казначейському рахунку 57 мільярдів гривень”, — сказав прем’єр.

Він розповів про проведені реформи, підвищення мінімальної зарплати, забезпечення фінансування українського війська та інші здобутки.

“Після того, як був обраний новий президент, я сказав про те, що усвідомлюю ті виклики і можливі загрози, які стоять у майбутньому. Я запропонував президенту і парламенту, щоб ми спільно сформували новий порядок денний і дуже швидко почали ухвалювати рішення, щоби зробити Україну сильнішою”, — наголосив очільник уряду.

“Президент обрав інший шлях. І я вважаю, що сьогодні своїми заявами він взяв на себе всю відповідальність перед тими майбутніми загрозами, які є на порядку денному”, — додав Гройсман.

Він подякував всім за спільну роботу і висловив переконання, що у новому парламенті спільно з однодумцями сформує професійну команду, з якою змінюватиме Україну на краще.

Як повідомляла “Новинарня“, очільник СБУ Грицак подає у відставку.

Читайте також:
Полторак подякував за підтримку на фоні руїн Кремля

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.