Полторак подякував за підтримку на фоні руїн Кремля

оновлено

Міністр оборони України Степан Полторак подякував українцям за підтримку протягом років його праці на посаді очільника оборонного відомства.

Як передає “Новинарня“, відповідний запис він зробив на своїй сторінці і “Фейсбуці” в понеділок, 20 травня, оздобивши допис оригінальною ілюстрацією.

“Я дякую усім за підтримку та теплі слова. Вдячний за те, що усі ці роки ви були разом зі мною. Ми підняли армію з колін. І нині вона на рівні із провідними арміями світу. Це була заслуга кожного із вас”, — написав Полторак.

Звернення Степана Полторака у соцмережі проілюстроване фототоколажем – його портрет у новому генеральському однострої на фоні Спаської вежі московського Кремля, яка руйнується внаслідок вибуху.

Користувачі ФБ в коментарях масово дякують Полторакові за службу на посаді міністра оборони з 14 жовтня 2014 року.

ОНОВЛЕНО. Станом на 18:00 ілюстрацію з ФБ-допису Полторака видалено.

Як повідомляла “Новинарня“, глава МОУ Степан Полторак 20 травня написав заяву про відставку. “Пане президенте, верховний головнокомандувачу, з повагою ставлюся до вашого конституційного права визначитися з міністром оборони і подати кандидатуру на затвердження до ВРУ. Прошу вас розглянути встановленим порядком питання щодо звільнення мене з посади міністра оборони. Честь маю”, – йшлося в заяві.

Цього дня президент Володимир Зеленський в інавгураційній промові назвав міністра оборони серед тих посадовців, які мають бути звільнені.

Читайте також:
Демарш на інавгурації: глави СБУ і ССО не віддали честь Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна