Суд почав обрання запобіжного заходу екс-командувачу Нацгвардії Аллерову

 

У п’ятницю вранці, 17 травня, Солом’янський районний суд Києва розглядає обрання запобіжного заходу колишньому командувачу Нацгвардії Юрію Аллерову, якого підозрюють у причетності до розтрати коштів під час будівництва житла для військових.

Про це інформує “Судовий репортер”.

Повідомляється, що під час судовго засідання прокурор заявив — донька екс-командувача Нацгварії Аллерова має громадянство Росії.

“Дочка і дружина Аллерова, як видно з аналізу перетину державного кордону, більше часу проживають в Росії, з якою йде війна. Про це сьогодні сказав прокурор в суді при обранні запобіжного заходу справі про заволодіння майже 82 млн. грн. на придбанні квартир”, — йдеться у повідомленні.

Як писала “Новинарня“, колишнього командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова, якого підозрюють у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, ознайомили з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в 11 млн. грн.

Також Національне антикорупційне бюро заявило про затримання екс-командувача Національної гвардії України, посаду якого донедавна займав Юрій Аллеров. Разом із ним через корупційну схему з нерухомістю затримали ще двох людей. САП погодила підозру екс-командувачу Нацгвардії.

Читайте також:
Порошенко призначив нового командувача Нацгвардії
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна