Військове радіо “Армія FM” розпочало мовлення в Житомирі

 

Перше військове радіо України “Армія FM” розпочало мовлення в Житомирі на частоті 104,5.

Презентувала початок мовлення керівник військового радіо, підполковник Яна Холодна.

Житомир став другим після Києва містом мовлення на території мирної України.

“1 березня 2015 року, коли ми вперше сказали в ефірі військового радіо: «Доброго ранку, Україно!», це було лише онлайн-мовлення. За три роки ми вже маємо 22 міста з FM-мовленням», – сказала Яна Холодна.

Командувач Десантно-штурмових військ Михайло Забродський зазначив, що радіо – це своєрідна зброя тому, що інформаційне поле – це також поле бою, і що завдяки цьому радіо Житомирщина знатиме більше про тих, хто захищає Україну.

«В Житомирі пункти постійної дислокації 30 бригади, 95 ОДШБр, 96 артбригади, 39 бригади тактичної авіації. Ми дуже задоволені тим, що той інформаційний простір, який наповнюється на Сході, зараз є і в Житомирі. Це слушна нагода, щоб Житомирщина знала більше про свої Збройні сили, про військові організми, які дислокуються на цій землі. А для особового складу – це привід слухати те радіо, яке розмовляє такою ж мовою, якою розмовляємо і ми, доносить до нас ті новини, які нам цікаві», – сказав Михайло Забродський.

Станом на сьогодні армійське радіо покриває 85% лінії розмежування. Сигнал дістає й на тимчасово окуповані території.

Як інформувала “Новинарня“, у Криму окупанти блокують сигнали семи українських радіостанцій.

Читайте також:
В Україні розпочало мовлення “Радіо Кордон”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна