В Україні розпочало мовлення “Радіо Кордон”

 

В українському інформаційному просторі сьогодні розпочала мовлення онлайн-радіостанція Державної прикордонної служби України «Радіо Кордон».

Про це у вівторок, 30 квітня, інформує прес-служба ДПСУ.

«Ми прагнемо стати більш відкритими до суспільства, до громадян, які люблять подорожувати Україною та світом. Ми відкриваємо інформаційні кордони та популяризуємо український туризм, культуру, стартапи», – зазначає помічник Голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Прикордоннки кажуть, що «Радіо Кордон» – це корисна та цікава інформація з кордону, спецпроекти про правила та вимоги щодо оформлення документів для міжнародних подорожей, про нововведення, розвиток та досягнення відомства, новини щогодини, прямі ефіри з гостями студії на різноманітні теми, а також тепла музика, переважно українська.

“Значна увага звичайно приділятиметься також і ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення та адмінмежі з тимчасово окупованими територіями України”, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, на Буковині прикордонники обстежили кордон за допомогою літака “Даймонд”.

Читайте також:
Собака прикордонників виявив 240 набоїв у авто, яке прибуло з США. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна