Розвідники 54 омбр знищили з повітря два автомобілі бойовиків. ВІДЕО

 

Розвідники 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ з безпілотника знищили два автомобілі бойовиків на лінії зіткнення.

Відео опублікував у середу, 15 травня, волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці у соцмережі Fаcebook.

Зазначається, що, повертаючи дрон з бойового завдання, група К-2 з 54-ї бригади, виявила на одній з передових позицій противника два легкових автомобілі.

“Незрозуміло, яка була причина їх перебування там, може обдроченці з’їхалися вивчити позиції ЗСУ, може, підвезли щось, може, нарада була, хто їх знає. На війні таку нахабність без уваги залишати не можна. Тим більше, з цих дуже добре укріплених позицій постійно відбуваються обстріли і провокації“, – написав Мисягін.

Волонтер додає, що перший пристрільний здійснили точно по окопу та бліндажу – “щоб не змогли вибігти”. Ще кілька – поруч з машинами: “щоб від осколків вже нікуди виїхати не змогли”.

“А потім точно в ціль.Спокійної їзди по українській землі більше не буде. Однієї машини немає, друга придатна тільки в якості друшляка”, – резюмує Мисягін.

Як інформувала “Новинарня“,  53 омбр знищила позицію бойовиків поблизу Зайцевого.

Читайте також:
Бойовики хотіли зімітувати пожежу і спалили п’ять власних бойових машин, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.