Бойовики хотіли зімітувати пожежу і спалили п’ять власних бойових машин, – розвідка

 

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, російське окупаційне командування активізувало заходи з перевірки облаштування та підтримання порядку у пунктах постійної дислокації з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у середу, 3 квітня, йдеться у щоденному зведенні речника Міноборони.

Зокрема, з початку квітня зросла кількість раптових перевірок підрозділів окупаційних військ кадровими російськими генералами і старшими офіцерами.

При цьому, від командирів підрозділів вимагається у терміновому порядку усувати виявлені недоліки.

“Для тренування пожежної команди в одному з мотострілецьких підрозділів російських окупаційних військ, за вказівкою перевіряючого, для імітації пожежі було розпалено багаття. У результаті невмілих дій пожежників та недостатньої кількості засобів пожежогасіння, вогонь перекинувся на майданчик зберігання техніки, внаслідок чого згоріло та пошкоджено до 5 одиниць бойових машин противника“, – інформують у ГУР МОУ.

Як інформувала “Новинарня“, у Міноборони розповіли деталі вчорашнього бою на Луганщині. Противник має втрати.

Читайте також:
РФ на окупованому Донбасі випробовує модернізовані зразки озброєння, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна