Порошенко дав свідчення прокурорам у справі Майдану

 

У п’ятницю, 10 квітня, президент Петро Порошенко дав свідчення прокурорам – розслідувачам злочинів проти Майдану 2013-2014 років.

Про це він зробив власноручний запис у “Фейсбуці”.

“ПП. Сьогодні повторно надав свідчення прокурорам у розслідуванні справи щодо злочинів проти учасників Революції Гідності на Майдані у 2014 році. Сподіваюсь, мої відповіді на додаткові запитання допоможуть у завершенні слідства”, – написав він.

“Ця справа надзвичайно важлива для українського суспільства. Переконаний, всі винні мають бути обов’язково покарані”, – додав Порошенко.

Як інформувала “Новинарня“, 7 травня керівник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк заявив, що Петро Порошенко не прийшов за викликом на допит у ГПУ у справі Майдану. Того дня він перебував на офіційному заході у Верховному Суді.

Управління спецрозслідувань Генпрокуратури анонсувало виклик президента України  Порошенка на допит 7 травня. Як розповів Горбатюк, слідчі планують допитати президента у справах 18 лютого і 1 грудня у “зв’язку з його додатковими коментарями, які він давав в останній період, яких не було під час першого допиту”.

Крім того, слідчі хочуть, щоби Порошенко підписав протокол свого допиту, який відбувся в АП у 2016 році у справах Майдану.

Читайте також:
Луценко пояснив, чому Порошенко не прийшов на допит у ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна