Порошенко присвоїв голові СБУ звання Героя України

 

Президент України Петро Порошенко підписав указ про присвоєння голові Служби безпеки України Василю Грицаку звання Герой України.

Відповідний указ №208/2019 від 9 травня опублікований на сайті глави держави.

“За самовіддане служіння Українському народові, визначний особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України постановляю: присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” Грицаку Василю Сергійовичу – Голові Служби безпеки України”, – йдеться в указі.

Крім того, заступнику начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Сергію Коваленку Порошенко присвоїв військове звання генерал-майора.

Також підписано указ щодо присвоєння звання Героя України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” учаснику Революції Гідності Дмитру Гончаренку – посмертно.

Як інформувала “Новинарня“, Порошенко присвоїв звання Герой України генерал-майору Момоту посмертно.

Читайте також:
Президент підписав указ про грошові виплати Героям України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна