На Одещині стріляли у народного депутата Урбанського

 

Поліцейські розслідують обставини поранення народного депутата в Овідіопольському районі на Одещині Олександра Урбанського.

Про це у середу, 8 травня, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

“Під час конфлікту з директором готелю, де потерпілий – народний депутат України – перебував у приватних справах, він отримав вогнепальне поранення ноги”, – йдеться в повідомленні.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Овідіопольського відділу поліції вилучила декілька гільз від пристрою травматичної дії.

“Наразі чоловіка, який підозрюється у вчиненні правопорушення, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфікуються ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ”, – інформує поліція.

Під час обшуку у підозрюваного були вилучені ще декілька одиниць незареєстрованої зброї. Відомості за вказаним фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Як відомо, конфлікт стався під час приватної вечірки у вівторок, 7 травня, в місцевому готелі у селі Санжейка. Між народним депутатом Олександром Урбанським та директором готелю, екс-головою Белгород-Дністровської райадміністрації Володимиром З. виникла сварка через дружину нардепа. В Урбанського вистрілили з травматичної зброї, той отримав поранення в ногу.

Олександр Урбанський є народним депутатом, який обрався за мажоритарним округом №143 в Одеській області. Його брат, Анатолій Урбанський, наразі очолює Одеську обласну раду.

Читайте також:
Суд віддав на поруки добровольця Регешу, який під час стрілянини поранив журналіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна