Кабмін призначив нового голову Державної податкової служби

 

Кабінет міністрів призначив заступника міністра фінансів Сергія Верланова главою Державної податкової служби.

Про це в середу, 8 травня, інформує прес-служба Державної фіскальної служби України.

“Завдання стоїть – організувати хорошу, європейську службу, відкриту, прозору і доброзичливу до бізнесу”, – підкреслив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Він нагадав, що призначення голови митної служби за результатом конкурсу поки що заблоковане судом.

В.о. Голови ДФС Олександр Власов повідомив, що наступними кроками після призначення очільника ДПС мають стати реєстрація ДПС як юридичної особи, переведення працівників ДФС до Державної податкової служби (не менше 30% штатної чисельності) та прийняття Кабінетом Міністрів України розпорядження про початок роботи нової структури.

Як інформувала “Новинарня“, 23 квітня пройшов заключний етап конкурсного відбору на очільника ДПС, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби, яка рекомендувала Кабінету міністрів призначити Сергія Верланова головою Державної податкової служби.

Читайте також:
Уряд затвердив законопроект про Службу фінрозслідувань замість податкової міліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна