Волкер анонсував делегацію США “найвищого рівня” на інавгурації Зеленського

 

Представництво Сполучених Штатів Америки на інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського буде “найвищого рівня”.

Про це повідомив в інтерв’ю російській службі BBC спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер.

«На інавгурацію президента України до Києва з США прибуде делегація високого рівня. Ми очікуємо, коли визначиться точна дата, і тоді визначимо її склад. Приблизно в ті дні я постараюся з ним зустрітися, щоб обговорити конфлікт на Донбасі і кроки, які можна було б вжити, щоб повернути спокій і мир на цю землю», – заявив Волкер.

Водночас він не уточнив, хто саме увійде до складу делегації США на інавгурацію.

«Поки це не оголошено, але це буде найвищий рівень представництва, який відповідатиме статусу інавгурації глави держави, що входить до числа наших друзів», – додав він.

Відзначимо також, що сьогодні заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент зустрівся з Володимиром Зеленським і запевнив у незмінності підтримки Вашингтоном політичних та економічних реформ в Україні.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський обговорив із Фріланд боротьбу з корупцією та ситуацію на Донбасі.

Читайте також:
Волкер виступив за прямий діалог Зеленського та Путіна.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна