На Донеччині затримали на хабарі командира роти ЗСУ

 

Служба безпеки України звітує про те, що викрила на хабарі командира зведеної роти зведеного загону однієї з бригад Генерального штабу Збройних Сил України, дислокованих на території Донецької області.

Про це у вівторок, 7 травня, інформує прес-центр СБУ.

“Оперативники спецслужби задокументували, що командир підрозділу вимагав п’ять з половиною тисяч гривень від підлеглого військовослужбовця за непритягнення до дисциплінарної та матеріальної відповідальності за нібито втрачене речове майно”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка на території військової частини після передачі неправомірної вигоди. Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, ймовірно причетних до протиправної діяльності.

Як інформувала “Новинарня“, на Харківщині комвзводу ЗСУ затримали на хабарі.

Читайте також:
На Черкащині затримано майора ЗСУ за 3 тисячі доларів хабара

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна