На Черкащині затримано майора ЗСУ за 3 тисячі доларів хабара

 

Військова прокуратура затримала на хабарі у 3 тисячі доларів США хабара майора Збройних сил України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це сьогодні, 18 березня, інформує Генеральна прокуратура України.

Затриманий перебуває на посаді помічника командира з матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин, дислокованої на Черкащині. Хабар він нібито, вимагав у інтересах посадових осіб Квартирно-експлуатаційного відділу Білої Церкви.

“За вказану суму він пообіцяв забезпечити погодження та передачу в оренду на користь одного з приватних підприємств військового майна, а саме – будівлі у одному з військових містечок Уманського гарнізону”, – звітують в ГПУ.

Наразі правоохоронці готують затриманому повідомлення про підозру, клопотання про обрання міри запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Як інформувала “Новинарня“, на Кіровоградщині затримали арбітражного керуючого, який за вирішення питання щодо продажу за заниженою ціною майнового комплексу підприємства, одержав хабар у 650 тисяч гривень.

Читайте також: 
На Черкащині прокуратура затримала командира військової частини на хабарі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна