У Донецьку відлупцювали ватажка “Компартії ДНР”

 

Керівника «Комуністичної партії ДНР» Бориса Литвинова не пустили на сцену під час першотравневих заходів на площі Леніна в тимчасово окупованому Донецьку.

Про це повідомляють «Новини Донбасу», посилаючись на видання «Компартії ДНР» – газету «Вперед».

Видання повідомляє, що колона місцевих комуністів взяла участь у загальноміській ході та мітингу. За словами Литвинова, між «Компартією» та організаторами заходів існувала домовленість, що про участь «КПДНР» буде оголошено зі сцени, а йому нададуть слово для виступу, чого так і не сталося.

«Коли мітинг профспілок закінчувався і почався вже комуністичний мітинг, кілька юнаків у спортивному одязі взяли в кільце Бориса Литвинова, не даючи йому виступити перед товаришами. У результаті сталася бійка між комуністами і молодиками, які незабаром відступили», – стверджується в повідомленні.

Після цього Литвинов виступив перед своїми прихильниками, де звинуватив угруповання «ДНР» в перешкоджанні діяльності своєї «Компартії». Зазначається, що про інцидент з недопуском Литвинова на сцену також написав у Telegram засновник батальйону терористів «Восток» і колишній “секретар радбезу ДНР” Олександр Ходаковський. За його словами, лідеру «комуністів» перешкоджали «дружинники», загони яких нещодавно створили у ватажка «ДНР» Дениса Пушілина.

Як інформувала “Новинарня“, у Росії під час першотравневих акцій затримали вже 124 особи.

Читайте також:
“Опозиція в окупації”. У Криму мітингують та закликають не голосувати за російські партії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна