Кернес перейшов на бік Зеленського

 

Міський голова Харкова Геннадій Кернес висловився на підтримку ноовобраного президента Володимира Зеленського.

Про це Кернес сказав у коментарі кореспонденту UA: Харків у вівторок, 30 квітня.

“Я Володимира Олександровича хочу, по-перше, привітати з такою переконливою перемогою. Хочу сказати, що я знаю його особисто. І я вірю в те, що всім буде легко працювати з ним. Не тільки мені, всім людям. Я хочу у це вірити. Тому що він людина з народу — це перше. А по-друге, я вважаю, що він не буде допускати тих помилок, які допускала попередня команда”, — сказав харківський мер кореспонденту UA: Харків 30 квітня.

Відзначимо, що Президент Петро Порошенко у своїй виборчій кампанії 2019 року робив ставку на мерів Харкова й Одеси Кернеса та Труханова.
На Харківщині масово поширювалися агітаційні матеріали, в яких ішлося про підтримку Порошенка Кернесом. Однак у регіоні з великим регіоном переміг Зеленський.

У соцмережах тим часом пишуть про те, як Кернес на виборах грав на різні табори й торгував виборчими сітками.

“Мій минулий тиждень розпочався з чуток, що Кернес вже роздає посади від Зеленського на Харківщині. Людина, що, як кажуть, продала сітку одночасно Тимошенко і Порошенку. Королю ночі і не снилося мати таких ходоків”, – пише у ФБ журналістка Тетяна Ніколаєнко.

Як інформувала “Новинарня“, Кернес обматюкав активістів, які протестували проти підвищення тарифів на проїзд.

Читайте також:
“Попили кави”. Кернес підтвердив, що зустрічався із Коломойським в Ізраїлі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна