“Попили кави”. Кернес підтвердив, що зустрічався із Коломойським в Ізраїлі

 

Міський голова Харкова Геннадій Кернес підтвердив, що напередодні другого туру виборів президента України він був в Ізраїлі в офісі Ігоря Коломойського – утім, уникнув відповіді на питання, чи був його візит до українського олігарха в Герцлію пов’язаний із виборами.

Про це в неділю, 21 квітня, інформує “Радіо Свобода”.

15 квітня «Схеми» зафіксували міського голову Харкова Геннадія Кернеса в компанії бізнесмена Павла Фукса біля ізраїльського офісу Ігоря Коломойського.

«Я був в Ізраїлі тиждень тому, я був в офісі Ігоря Валерійовича Коломойського, ми випили каву і я поїхав у своїх справах», – сказав Геннадій Кернес після голосування на виборах президента 21 квітня.

Водночас він не дав прямої відповіді на питання, чи був пов’язаний його візит до Коломойського з виборами президента України.

«Так само я був в офісі лікарів, тому що, ви знаєте, перша допомога мені була надана в Ізраїлі. Я повинен був там зустрітися з лікарями вже давно. А те, що стосується моїх відносин із різними людьми, то це моя особиста справа», – підсумував він.

«Схеми» зафіксували, що міський голова Харкова Геннадій Кернес 15 квітня приїжджав до будівлі, де розташований офіс Ігоря Коломойського, в компанії донедавна російського, а нині українського бізнесмена Павла Фукса. Журналісти направили Кернесу питання, з якою метою він зустрічався з олігархом – але відповіді до ефіру від нього не отримали.

Зі свого боку, Коломойський погодився коротко розповісти про своїх відвідувачів. Зокрема, щодо візиту міського голови Харкова Кернеса олігарх в той же день, 15 квітня, зазначив: «Пан Кернес приїхав не сьогодні і не до мене, а він приїхав зі своїх медичних питань, а ми з ним давно не бачилися. Просто вирішили випити кави».

Як інформувала “Новинарня“, Кернес обматюкав активістів, які протестували проти підвищення тарифів на проїзд.

Читайте також:
За останні два роки Зеленський 14 разів літав у гості до Коломойського, – “Схеми”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.