У Сенаті США закликають збільшити санкції проти Росії

 

Сенатор республіканців Ліндсі Грем, близький соратник Дональда Трампа, закликав збільшити кількість санкцій проти Росії.

Про це в понеділок, 29 квітня, інформує УНН з посиланням на Bloomberg.

“Нам потрібно більше санкцій, а не менше”, – сказав Грем.

Також він розкритикував заяви радника президента Джареда Кушнера, які применшують значення втручання Кремля в американські вибори 2016 року, пише видання.

“Мені дуже подобається Джаред, але він упускає важливу подробицю”, – сказав Грем.

Окрім того, він зазначив, що Росія зламала повідомлення електронної пошти кампанії кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

“Чи можете ви уявити, що ми говорили б, якби росіяни чи іранці зламали президентську команду Республіканської партії?” – зауважив Грем.

Відзначимо, що Держсекретар США Майкл Помпео теж вважає розумним прийняття законопроекту про введення санкцій проти РФ за втручання в американські вибори.

Як інформувала “Новинарня“, на початку квітня американські ЗМІ писали, що США підготували новий пакет санкцій проти Росії.

Читайте також:
Росія перекинула п’ять ракетних установок у Крим. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна