Росія перекинула п’ять ракетних установок у Крим. ВІДЕО

 

Містом Саки сьогодні вдень рухалася колона російської військової техніки.

Про це в понеділок, 29 квітня, повідомляє кореспондент “Крим.Реалії“.

У складі колони п’ять ракетних установок у супроводі кількох військових автомобілів. Через деякий час тією ж дорогою проїхала одна БМП.

Наприкінці березня очевидці повідомляли про активне пересування військової техніки на дорогах у Східному Криму, зокрема – на трасі «Таврида».

26 березня в районі Білогірська колона з чотирьох бронетранспортерів у супроводі машини Військової автомобільної інспекції створила затор на трасі «Таврида».

Раніше повідомлялося, що в Криму стартували масштабні тактичні навчання з десантно-штурмовим і артилерійським полками сьомої гвардійської десантно-штурмової дивізії.

Російський міністр оборони Сергій Шойгу 11 березня заявив, що Росія посилила угруповання військ в анексованому Росією Криму. За його словами, це «забезпечує захист території півострова і інтересів Росії в Чорному морі».

Як інформувала “Новинарня“, Росія спотворює сигнали GPS в окупованому Криму та на військових об’єктах.

Читайте також:
В окупованому Сімферополі українці святили великодні кошики у вишиванках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна