На Шрі-Ланці після вибухів заборонили носити одяг, що закриває лице

 

Влада Шрі-Ланки заборонила носити одяг, який закриває обличчя.

Про це в понеділок, 29 квітня, інформує “Радіо Свобода”,

Відповідна заборона запроваджена після вибухів, які забрали життя понад 250 людей.

Закон набуває чинності 29 квітня. Рішення ухвалили за пропозицією уряду. За порадою прем’єра Раніла Вікремесінге обмежувальні заходи відкладали для консультацій з ісламськими священиками.

Як інформувала “Новинарня“, екстремістське угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за серію вибухів на Шрі-Ланці, внаслідок яких загинула 321 людина, ще півтисячі були поранені.

Вибухи у трьох церквах і трьох готелях на Шрі-Ланці сталися вранці 21 квітня, під час святкування Великодня. Ще два напади були здійснені через кілька годин. За даними слідства, щонайменше, шість із восьми вибухів здійснили смертники. Внаслідок вибухів, що сталися 21 квітня в столиці Шрі-Ланки місті Коломбо та його передмістях загинуло 290 осіб.

Читайте також: 
На Шрі-Ланці затримали головних підозрюваних в організації “великодніх” терактів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна