“Don’t cry”. Зеленський відреагував на результати екзит-полу

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський відреагував на результати національного екзит-полу та сказав, що “не підведе” українців.

Про це він сказав в неділю, 21 квітня, у своєму штабі у КВЦ “Парковий” після озвучення результатів екзит-полів, передає УП.

Зеленський вийшов під пісню з фільму “Слуга народу”, до озвучення результатів екзит-полу, давати якісь коментарі відмовився, але попозував для фото і селфі. Після оголошення результатів екзит-полу, Зеленський поцілував і обняв дружину, а потім усіх представників свого штабу, що були поруч з ним на сцені.

“I feel good. Thank you. Don’t cry”, – Зеленський почав свою промову англійською, але швидко перейшов на українську.

“Ми зробили це разом. Дякую кожному. Зараз не буде ніякого пафосу. Я просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили. Моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що про мене говорили, вона, мабуть,не вийшла б за мене. Батькам моєї дружини. Дякую усій моїй команді”, – сказав Зеленський.

Він також подякував прибиральницям, які працюють у штабі, “Кварталу 95”, правоохоронцям, СБУ, що “тримали його в тонусі”, військовим і волонтерам, спостерігачам.

“Дякую тим, хто мене підтримали і тим, хто зробив інший вибрів. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх”, – сказав Зеленський.

“І наостанок поки я офіційно не президент, я можу сказати як громадянин України усім країнам пострадянського союзу: подивіться на нас – усе можливо!”, – сказав Зеленський і пішов зі сцени, попри те, що журналісти кричали “А як же запитання?”.

Як інформувала “Новинарня“, за результатами національного екзит-полу: Зеленський набрав 73% голосів.

Читайте також:
“Досить ґвалтувати країну!”. FEMEN влаштував протест під час голосування Зеленського. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна