У Зеленського нагадали виборцям про “відкріпні талони”. А їх не існує

 

Передвиборчий штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського занепокоївся, що виборці не встигнуть отримати сумнозвісні “відкріпні талони”, які раніше використовувалися для фальсифікацій на кількох виборах президента України.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці штабу Володимира Зеленського у Facebook.

“Важливо! Через велику кількість охочих змінити місце голосування та обмежений час, не всі майбутні виборці отримали відкріпний талон. Без нього також можна віддати свій голос у другому турі!”, — повідомили в штабі.

Нагадаємо, Державний реєстр виборців оприлюднив Порядок зміни місця голосування, якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями виборець не має можливості проголосувати 21 квітня 2019 року на чергових виборах Президента України.

На сайті Держреєстру виборців зазначається, що заяву про тимчасову зміну місця голосування необхідно подати не пізніше ніж за п’ять днів до дня повторного голосування на чергових виборах Президента України, тобто до 15 квітня 2019 року включно.

У період з 7 до 15 квітня понад 325 тисяч українців вже скористались правом тимчасово змінити місце голосування на виборах Президента. Відділи ведення Державного реєстру виборців розпочали друк уточнених списків виборців та передачу їх дільничним виборчим комісіям.

Читайте також:
Квитки на дебати на НСК “Олімпійський”: Зеленський знову проти умов Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна