Квитки на дебати на НСК “Олімпійський”: Зеленський знову проти умов Порошенка

 

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявив про початок розповсюдження онлайн безплатних квитків на дебати зі своїм суперником на виборах президента, чинним головою держави Петром Порошенком на НСК “Олімпійський”.
Однак отримати квиток майже неможливо через технічні проблеми на сайті.

Зеленський оголосив про поширення квитків у відеозаяві, оприлюдненій у Facebook у ніч на 17 квітня.

“…Розповсюдження квитків починається прямо зараз на сайті debaty2019.org.ua“, – сказав він.

У цьому відео Зеленський показав сцену, яку встановлює на стадіоні його команда, і заявив, що сторона Порошенка хоче облаштувати на арені другу сцену. “Вони продовжують ділити людей!” – сказав шоумен.

Також Зеленський обурився тим, що команда Порошенка пропонує розділити загальну фан-зону на футбольному полі на сектори прихильників двох кандидатів.

“Наші прихильники – всі громадяни України!” – наголосив він.

“Вони проти вільного доступу людей, а для нас це головна умова. Тому дебати-2019, 19 квітня о 19-й – вільний доступ”, – заявив Зеленський, оголосивши про поширення безплатних квитків через сайт.

Користувачі скаржаться на технічні проблеми при спробах отримати квиток на вказаному сайті debaty2019.org.ua.

Журналіст, редактор сайту “Історична правда” Вахтанг Кіпіані на своїй сторінці у соцмережі запитав читачів: “Десь о першій ночі побачив, що команда тов. Зеленського оголосила початок вільного розповсюдження квитків на “дебати”. Спробував отримати один. Дзуськи. Система показувала, що вільних місць уже нема. Хтось встиг?”

Станом на 12:00 середи, 17 квітня, отримати квиток на сайті debaty2019.org.ua практично неможливо – система не відповідає належним чином і “зависає” до того, яка час оформлення замовлення вичерпується.

Користувачі Facebook скаржаться у коментарях на роботу сайту.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні команди кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали угоду з НСК “Олімпійський” про оренду 19 квітня.

Водночас, як заявив речник штабу Порошенка Олег Медведєв, сторони досі не домовилися про регламент дебатів.

Другий тур відбудеться 21 квітня. У ньому зустрінуться Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Дебати кандидатів у президенти заплановані на 19 квітня. У якому форматі вони відбудуться – наразі невідомо.

Читайте також:
Зеленський має безліч форм, проте мало змісту, – Financial Times

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна