Потенційний кандидат у президенти США на передвиборчих мітингах використовуватиме голограму

 

Ендрю Ян, потенційний кандидат в президенти США від Демократичної партії, оголосив, що планує використовувати власну голограму для проведення передвиборних мітингів.

Про це у вівторок, 16 квітня, пише ІТС.ua.

Як повідомляється, штаб Яна буде використовувати ту ж технологію, що дозволила «оживити» репера Тупака Шакура на фестивалі Coachella в 2012 році. Політик навіть показав ролик, в якому намагається танцювати в парі з голограмою знаменитого виконавця.

За словами Яна, використання голограми – не тільки ефектний технічний прийом, а й можливість значно заощадити на поїздках (політик зможе виступати в декількох місцях одночасно), а також об’єднати своїх прихильників навколо ідеї про необхідність радикальних змін в політиці та економіці,зважаючи на розвиток нових технологій.

Згідно із задумом Яна, під час передвиборних мітингів спершу на сцені з’явиться голографічний запис виступу політика, а потім – також у вигляді голограми – перед глядачами постане сам можливий кандидат в президенти, щоб поспілкуватися з потенційними виборцями і відповісти на їхні запитання.

Як інформувала “Новинарня“, дві третини українців хочуть теледебатів Зеленського і Порошенка.

Читайте також:
Цими виборами закінчилася ера традиційних політтехнологій, – Казанський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна