Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно, — Аласанія

 

Зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата на посаду президента Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, адже члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК “Олімпійський”.

Про це повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, передає “Укрінформ”.

“Перемовини були, але результатів — ніяких. Вони (представники штабу Зеленського, —“Н”) пропонують своє: йдеться про те, щоби 19 квітня ввечері провести дебати на НСК “Олімпійський”. Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат будь-чого, але не дебатів”, — зазначив Аласанія.

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у “Суспільного” наразі не відбулося.

“Поки не було. Наше спілкування відбувається в телефонному режимі. Хоча той штаб Зеленського наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм телефонувати й просити про це. Бо “Суспільне” виступає як майданчик, щоби звести штаби кандидатів у президенти”, — сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовника передбачено 5,7 млн. грн.

Нагадаємо, шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що прийде на дебати на НСК “Олімпійський” 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив президент Петро Порошенко.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК “Олімпійський” і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов’язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Читайте також:
“А я хочу, щоб переміг Зеленський. Щоб вони відчули своє “покращення”, – Казанжи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна