Зеленський приїхав здавати аналізи на авто, яке раніше належало Коломойському, – Ар’єв

 

Автомобіль, на якому кандидат у президенти Володимир Зеленський приїхав здавати аналізи в клініку “Євролаб”, раніше належав олігарху Ігорю Коломойському, а тепер – працівникові групи “Приват”.

Про це написав у “Фейсбуці” народний депутат від БПП Володимир Ар’єв.

“І на завершення теми дня вишенька на торті чи кришечка на баночці: автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи.
АА2531ТА MERCEDES-BENZ S 600 2003 року випуску, № кузова: WDВ2201761А366372.
З 28.10.2017 власник: Міндич Тимур Михайлович, куратор медіа-бізнесу в групі Приват.
З 23.03.2017 до 27.10.2017 року власник: Коломойський Ігор Валерійович“, – навів дані Ар’єв.

Звідки в нього ця інформація, Ар’єв не уточнив.

Тим часом видання “Українська правда” звернулася по коментар з цього приводу до МВС, але там відповіли, що не можуть ні підтвердити, ні спростувати наведену нардепом інформацію, оскільки вона є приватною.

“Але з точки зору закону, людина може їздити на будь-якому авто, будь-якої форми власності (чи воно на кума, чи на свата), аби воно не крадене, не залучене в інших злочинах”, – сказав речник МВС Артем Шевченко. 

Як зазначає УП, згідно з витягом з Єдиного державного реєстру МВС України, авто Mercedes-benz S 600 2003 року випуску (без зазначення номерів) справді зареєстроване на людину з ім’ям Міндіч Тімур Михайлович.

За даними програми “Схеми: корупція в деталях”, Міндіч – це соратник Коломойського, який має частку в наближених медіаструктурах. Також повідомлялось, що він був на дні народження Коломойського у Женеві в лютому 2018 року.

Раніше журналісти-розслідувачі групи Bihus.Info, а також програми “Схеми” повідомляли про те, що Зеленський пересувається по місту в супроводі мікроавтобуса Volkswagen Multivan з номерами компанії “Синтез Ойл”, яка входить до бізнес-групи “Приват”.

Читайте також:
Аналізи у Зеленського в “Євролабі” його бізнес-партнера взяв актор із телешоу

Коломойський заявив, що не прагне помсти за “Приватбанк”, а Зеленський для нього – символ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна