Паралельний підрахунок “Опори” підтвердив дані екзит-полів

 

За результатами паралельного підрахунку голосів Громадської мережі “Опора”, на виборах лідирують Володимир Зеленський – 30,1%, Петро Порошенко – 15,7 % й Юлія Тимошенко – 13,3%.

Про це свідчать результати паралельного підрахунку, оприлюднені “Опорою” на прес-конференції у понеділок, 1 квітня, повідомляє “Укрінформ“.

Далі йдуть Юрій Бойко – 11,5%, Анатолій Гриценко – 6,8% , Ігор Смешко – 5,9%, Олег Ляшко – 5,5 %, Олександр Вілкул – 4,1%, Юрій Тимошенко – 0,6%.

Ці дані корелюються з “Національним екзит-полом” та результатами ЦВК після підрахунку двох третин протоколів.

ГО “Громадська мережа ОПОРА” 31 березня здійснювала паралельний підрахунок голосів виборців на основі репрезентативної для всієї України та статистично обґрунтованої вибірки, базуючись на звітах 1296 із 1304 спеціально підготовлених та офіційно зареєстрованих спостерігачів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна