“Тотальна мобілізація патріотів”: Порошенко радіє виходу у фінал

 

Президент Петро Порошенко подякував виборцям за підтримку в першому турі президентських виборів і висловив надію на значне зростання підтримки під час голосування 21 квітня, оголосивши тотальну мобілізацію усіх українських патріотів, зокрема з тими кандидатами, які не потрапили в другий тур.

Як повідомляє “Новинарня“, про це він заявив у своєму штабі після оприлюднення перших екзит-полів, які показали, що Порошенко зайняв на виборах друге місце після Володимира Зеленського.

За словами президента, конкуренція під час передвиборчої кампанія була “гострою”.

“Такої гострої конкуренції, як під час цієї кампанії 2019 року, у нас не було ще ні на одних президентських виборах. Ніколи ще не було такого безпрецедентно широкого доступу опозиційних кандидатів до ЗМІ. Інша справа, що вони використовували його для того, щоби лити бруд на опонентів“, — заявив Порошенко.

Порошенко наголосив, що волевиявлення пройшло по-європейськи демократично. “У нас сьогодні скарг було навіть менше, ніж 2014-го року”, — сказав президент.

“Доля звела мене у другому турі з маріонеткою Коломойського. Коломойського ми не допустимо. Я починаю боротьбу за виграш у другому турі”, — підкреслив Порошенко.

Також чинний український гарант наголосив, що із РФ доведеться вести переговори, і представляти країну-окупанта будуть не російські коміки, а президент Росії.

“Представляти Росію на переговорах з Україною буде не Максим Галкін, і не Євгеній Петросян… А Володимир Путін, зважте на це. Посміялися до 1 квітня і досить”, — сказав президент під час виступу після оголошення результатів Національного екзит-полу, проведеного фондом “Демократичні ініціативи”, КМІС та “Центром Разумкова”.

Читайте також:
“Паралельна реальність”: Тимошенко заявила, що вона друга, а екзит-поли – “маніпуляція”

Зеленський пообіцяв прийти на дебати перед другим туром

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна