Під ЦВК збирають проплачений мітинг

 

Невідомі збирають українців на проплачений мітинг 31 березня під Центральною виборчою комісією. Повідомлення надсилають через месенджери та переконують, що агітувати ні за кого не треба , а просто стояти для кількості.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в неділю, 31 березня, пише 24 канал.

За таку роботу з 15:00 до 20:00 організатори обіцяють 350 гривень.

Проте у повідомленні за 31 березня організаторів, скріншот якого зробив рух ЧЕСНО, вказано: “На сьогодні відміна”.

“Можна буде приїхати ночувати сьогодні під ЦВК. За бажанням – з 7 вечора до 6 ранку. 700 гривень на чайок/каву”, – йдеться у повідомленні.

Під ЦВК збираються дедалі більше людей, чимало хлопців спортивної статури, які запевняють, що прийшли до ЦВК, щоб не допустити “провокацій і дебошу”. Вони називають себе студентами, а гуртуються біля наметів з написом “Громадська приймальня депутата”, повідомляє “Українська правда”.

Серед цих людей є “старші” у зелених жилетах з логотипом харківської організації Poton. Ця організація зареєстрована в Харкові на Павла Онищенка. Раніше вона займалася боротьбою з продажем наркотичних препаратів в аптеках та виступала за закриття точок продажу алкоголю.

19 березня представники організації Poton опублікували відео, в якому заявили, що приїхали до Києва і не збираються їхати, поки в Україні не оберуть нового президента.

Молодики гуртуються біля наметів “Батьківщини”, повідомив у Facebook журналіст Олексій Братущак

“Депутати “Батьківщини” виставили намети-приймальні. Приймальні заповнені пациками, які виступають проти фальсифікацій…”, – написав Братущак.

Проте в ЦВК запевнили, що наразі не відчувають жодного тиску і працюють у штатному режимі, повідомила секретар комісії Наталія Бернацька.

Як інформувала “Новинарня“, штаб Юлії Тимошенко дискредитує дані екзит-полів, за якими вона програє.

Читайте також:
Поранені бійці у військовому шпиталі Києва проголосували стовідсотково

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна